Torra conversant amb els consellers Calvet i Buch a la sortida de la presó de Soto del Real (ACN)
Torra conversant amb els consellers Calvet i Buch a la sortida de la presó de Soto del Real (ACN)

Torra visita els presos independentistes per analitzar els resultats del 28A

El president de la Generalitat anirà aquest dijous a Brussel·les per reunir-se amb Carles Puigdemont

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Quim Torra, i els consellers d'Interior, Miquel Buch, i de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, han visitat els presos independentistes a la presó per analitzar la situació política després de les eleccions generals de diumenge passat.

Al matí ha anat a veure els homes a Soto del Real, una trobada que ha durat unes dues hores i mitja. 

Aprofitant que aquest dimecres és festiu i no hi ha sessió del judici del procés al Suprem, Torra s'ha reunit per primera vegada amb Oriol Junqueras després de la victòria dels republicans a Catalunya. 

El president també ha pogut parlar amb els diputats electes de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull, i amb el senador electe d'ERC, Raül Romeva.
 

Torra arribant a la presó de Soto del Real (EFE) 

A la tarda, Quim Torra s'ha desplaçat a la presó d'Alcalá-Meco per visitar a Carme Forcadell i Dolors Bassa. Hi ha anat acompanyat dels consellers d'Interior, Miquel Buch, i de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet

En sortir el president Torra, en un tuit, ha denunciat la ignomínia de tenir els polítics a les presons i ha citat una frase de la premi nobel de la Pau Jody Williams:

 

 

Dijous, trobada amb Puigdemont a Waterloo

Després de trobar-se amb els presos independentistes en els dos centres penitenciaris madrilenys, el cap de l'executiu català pensa desplaçar-se aquest dijous a Bèlgica on està previst que s'entrevisti amb Carles Puigdemont, amb qui parlarà entre d'altres qüestions dels resultats de les generals i del judici del procés. A continuació, tots dos faran una compareixença informativa conjunta.

Aquest migdia, també a la presó de Soto del Real, Joaquim Forn, cap de llista de Junts per Catalunya a les eleccions municipals de Barcelona, ha rebut la visita dels seus números 2, 3 i 4 a la llista: Elsa Artadi, Neus Munté i Ferran Mascarell. Tots han començat a preparar la campanya de cara als comicis que s'han de fer juntament amb les europees, el dia 26.

ARXIVAT A:
Quim TorraOriol JunquerasJuntsCarles PuigdemontEleccions 28A
Anar al contingut