Barcelona

Ryanair preveu superar Iberia i Clickair en nombre de passatgers a l'Estat el 2012

Ryanair, la companyia de baix cost que va revolucionar els viatges en avió, preveu superar el 2012 Iberia i Clickair en nombre de passatgers amb destinació o arribada als aeroports de l'estat espanyol. L'aerolínia també continua apostant fort per l'aeroport de Girona. En una roda de premsa a Barcelona, el president de la companyia, Michael O'Leary, ha anunciat que incorporaran dos avions a la base de Girona i que, a no gaire llarg termini, volen oferir un vol Girona-Nova York.

Actualitzat
El president de la companyia irlandesa de baix cost ha explicat que volen estrenar-se amb els vols de llarg recorregut "amb una nova firma i amb avions amb més autonomia i més grans".

Els plans, però, queden "supeditats al desenvolupament del sector aeronàutic". O'Leary preveu que d'aquí a dos o quatre anys hi haurà un nova crisi del sector aeri, moment que ells aprofitaran per iniciar l'expansió intercontinental amb avions amb seients de dues classes.

Vestit amb una barretina, el president de Ryanair ha celebrat que des del 2002 la companyia ha transportat 25 milions de passatgers i ha assenyalat que el 2008 té previst superar els onze milions, amb 174 rutes des de divuit aeroports.

Aquesta tardor, Ryanair vol obrir catorze rutes noves des de Girona, entre les quals hi ha les ciutats de Fes, Marràqueix, Basilea i Hamburg.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut