Josep Rull en el torn d'última paraula del judici del procés
Josep Rull en el torn d'última paraula del judici del procés
Sant Joan de Vilatorrada

Rull demana un permís per sortir de la presó al·legant que han d'operar el seu fill

En l'últim mes, l'exconseller ha tingut dos permisos extraordinaris per visitar-lo, avalats pel Suprem

RedaccióActualitzat

La defensa de l'exconseller Josep Rull ha demanat ha demanat un permís per sortir de la presó al·legant que el seu fill l'han d'operar a l'agost, segons ha avançat El Confidencial.

En els pròxims dies, el Suprem haurà de donar resposta a la petició de Rull, que en l'últim mes ha tingut dos permisos penitenciaris extraordinaris per sortir de Lledoners i visitar el nen.

En tots dos casos, el permís ha estat avalat pel mateix Suprem.

Fa uns dies, el Grup de Treball de Detencions Arbitràries de l'ONU va demanar que s'alliberés l'exconseller de Territori, i també Raül Romeva, Dolors Bassa i Joaquim Forn. Va ser el segon dictamen del grup, després del que va fer per reclamar l'excarceració de Jordi Cuixart, Jordi Sànchez i Oriol Junqueras.

 

 


A principis d'any, abans del judici del procés, la direcció de Lledoners va donar a Rull un permís extraordinari per visitar el seu fill petit a l'hospital. El nen va caure i es va donar un cop molt fort al cap durant una visita a Lledoners, que el va deixar inconscient.

Aleshores, Justícia va avalar la manera com es va concedir l'autorització, a través d'una consulta dels Serveis Penitenciaris al jutjat de Manresa, i el Suprem no va actuar davant la decisió, sinó que es va limitar a incorporar a la causa les explicacions de la directora de la presó.

 

 

ARXIVAT A:
Josep RullJudici procés
Anar al contingut