Pau Donés estrena la cançó "Eso que tú me das", amb un missatge d'agraïment
Una imatge del videoclip

Pau Donés estrena la cançó "Eso que tú me das" amb un missatge d'agraïment

Jarabe de Palo es va aturar fa 15 mesos pel tractament de Donés, el seu líder, que té un càncer des del 2015

Actualitzat

"Eso que tú mes das" és l'última cançó del nou disc de Jarabe de Palo, "Tragas o escupes". Pau Donés, líder i vocalista del grup, ha assegurat que aquest tema és la manera que té "d'agrair la generositat que heu demostrat amb mi, i que sempre ha estat molta més de la que realment m'he merescut". Ho ha dit en un comunicat fet públic aquest dimecres per la seva discogràfica.

El músic, de 53 anys i malalt de càncer des de l'any 2015, surt al videoclip visiblement més prim. A més d'estar acompanyat de multitud de músics, inclòs un grup de mariachis, en les imatges també es veu ballar la seva filla Sara.

Donés va aparèixer el mes d'abril després de més d'un any de retirar-se amb "un adeu, però un fins aviat", i va anunciar que tornava al món de la música, amb una cançó nova, en ple confinament. Es diu "Vuelvo" i la va gravar des del balcó de casa seva.

En gairebé un any ha compost onze cançons per al nou disc, que ja està disponible a les plataformes digitals.


Pau Donés, durant el temps en què ha estat allunyat del panorama musical per la malaltia, sempre ha matingut informats els seguidors de Jarabe de Palo.

 

Anar al contingut