El tren ha quedat aturat en una zona de difícil accés (ACN)

L'incendi en una catenària obliga a evacuar 67 persones d'un tren de l'R12 al Bages

El tren es va quedar aturat en una zona de difícil accés a Rajadell i hi va haver vuit ferits lleus

RedaccióActualitzat

La circulació de l'R12 va quedar interrompuda aquest dijous al vespre entre Rajadell i Calaf per un incendi a la catenària. El tall ferroviari ha durat unes 12 hores, des de quarts de nou del vespre d'aquest dijous fins a quarts de nou del matí d'aquest divendres, hora en què s'ha restablert la circulació.

La incidència va obligar a activar la prealerta del pla Ferrocat i els Bombers van activar nou dotacions per sufocar les flames i assistir els passatgers del comboi, que anava en direcció Cervera i es va aturar entre dos túnels al terme municipal de Rajadell, al Bages.

Es tracta d'una zona de difícil accés, i Renfe i els Bombers van gestionar el trasllat dels passatgers cap a l'estació de Rajadell. El trasllat es va fer amb vehicles dels Bombers.

Els passatgers han estat traslladats fins a l'estació de Rajadell amb vehicles dels Bombers (ACN/Estefania Escolà)

Segons va confirmar Renfe a TV3, es van haver de desallotjar 67 persones que anaven a bord del tren. Segons el SEM, que hi havia enviat dues dotacions, es van haver d'atendre vuit ferits lleus.

El SEM ha activat dues dotacions per atendre els passatgers (ACN/Estefania Escolà)

L'avís de la incidència es va registrar quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de nou del vespre.

Fa tot just dos mesos, una catenària es va incendiar a l'estació de Manlleu i els usuaris van haver de fugir corrents del comboi.

ARXIVAT A:
BombersRenfeRodalies
Anar al contingut