Barcelona

Munté: "Ha quedat de manifest el desconeixement de Rajoy de la Constitució espanyola"

Per Munté, Rajoy ha fet tot un "paperot" en no saber respondre què passaria amb la nacionalitat dels catalans en cas d'independència

Actualitzat

La portaveu del govern de la Generalitat i consellera de Benestar Social, Neus Munté, considera que el president espanyol, Mariano Rajoy, ha fet tot un "paperot" aquest matí en una entrevista radiofònica en què no ha sabut respondre què passaria amb la nacionalitat dels catalans en cas d'independència:

"Sabíem el seu desconeixement de la realitat catalana, però avui ha quedat de manifest el seu desconeixement de la Constitució esponyola", ha dit. "Aquella que sempre branden", ha afegit.  

Per Munté, tot forma part de la campanya de la por:

"Això no és una anècdota; demostra que la campanya de la por és per adulterar la realitat i infondre por a les persones. Tot és el mateix."

Respecte a les declaracions tant de Rajoy com de Pedro Sánchez sobre un front per evitar que governi la llista més votada després del 27-S, Munté ha considerat "raonable esperar quin serà el veredicte de les urnes i, per tant, la voluntat dels ciutadans abans de parlar de fronts".

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut