La gira havia de començar el 15 de juliol al Canadà i fer parada l'1 de novembre a Barcelona (Reuters/Neil Hall))

Madonna pateix una infecció que l'ha fet passar per l'UCI i ha d'ajornar la gira mundial

"The celebration tour", que celebra quatre dècades d'èxits, havia de fer parada l'1 i el 2 de novembre a Barcelona

Redacció/AgènciesActualitzat

El representant de Madonna ha anunciat que la de la superestrella internacional del pop està hospitalitzada per una infecció bacteriana greu, cosa que l'obligarà a ajornar l'inici de la seva pròxima gira, "The celebration tour".

Guy Oseary explica que Madonna, de 64 anys, va desenvolupar la infecció dissabte i ha hagut d'estar ingressada a l'UCI durant diversos dies.

Malgrat que el seu estat de salut està millorant, encara necessita supervisió mèdica. Segons el mateix representant, s'espera que la cantant es pugui recuperar "completament".

"En aquest moment hem de posar en pausa tots els compromisos, que inclou la gira", afegeix Oseary. "Compartirem nous detalls amb vosaltres tan aviat com puguem, incloent-hi una nova data per a la gira i els concerts reprogramats", ha indicat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guy Oseary (@guyoseary)

 

"The celebration tour", amb 84 actuacions, ha de ser la gira de celebració de tots els grans èxits de Madona amb motiu del quarantè aniversari de la publicació del tema "Holiday". Havia d'arrencar el 15 de juliol al Canadà i acabar el 30 de gener a Mèxic.

El tram europeu de la gira havia de començar el 14 d'octubre a l'O2 Arena de Londres, on també acabarà. Madonna tenia previst actuar al Palau Sant Jordi de Barcelona l'1 i el 2 de novembre, en les dues úniques cites previstes a l'Estat.

La set vegades guanyadora del Grammy és coneguda per èxits com "Like a virgin", "Material girl" o "Vogue" al llarg d'una carrera de quatre dècades.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut