Madrid

L'expresident d'Iberia lidera un grup que vol comprar l'aerolínia i fer-la independent

L'expresident d'Iberia, Javier de Salas, encapçala un grup d'empresaris espanyols que volen comprar aquesta companyia aèria. Un altre dels empresaris que preparen aquesta operació és José María Castellano, que va ser, durant molts anys, conseller delegat d'Inditex, la companyia propietària de Zara. Aquest grup comprador preveu mantenir la independència d'Iberia desvinculant-la de les altres companyies aèries, fins i tot les que han confirmat l'interès per adquirir la companyia.

Actualitzat
L'únic que ha fet una declaració formal de compra és el consorci que formen Texas Pacific Group i British Airways. Aquest grup considera que no tindrà problemes per garantir el finançament de l'operació de compra d'Iberia. Diversos socis espanyols participarien en aquest projecte.

Segons la premsa francesa, el grup Air France-KLM també prepara una oferta per Iberia amb la incorporació de socis espanyols. El preu que n'oferirien els francesos superaria els 3.430 milions d'euros de Texas Pacific Group i British Airways.
Anar al contingut