Madrid

L'ajuda als aturats que facin formació dependrà dels diners que Madrid destini a Catalunya

El repartiment i la durada de la nova ajuda de 350 euros per als desocupats que facin cursos de formació dependrà dels diners que el govern espanyol destini a Catalunya. Ho ha explicat en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" la secretària d'Ocupació, Esther Sánchez. Aquesta ajuda serà en principi per sis mesos.

Actualitzat
La secretària d'Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sánchez, alerta que el repartiment i la durada de l'ajut de 350 euros per als aturats que facin cursos de formació dependrà de la dotació pressupostària d'aquesta nova mesura.

Aquesta nova prestació, anunciada pel govern espanyol, arribarà quan s'hagi acabat, el pròxim 16 de febrer, la prestació de 426 euros per als aturats sense cap tipus d'ingrés. Sánchez ha explicat, en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", que aquesta nova prestació anirà molt lligada a les polítiques actives i al Servei d'Ocupació del govern català, i que en principi és per sis mesos, però dependrà dels diners amb què es compti.

Les xifres i l'articulació d'aquesta ajuda no es coneixeran amb detall fins d'aquí a dues o tres setmanes. Sánchez confia, però, que els diners que es destinaran a Catalunya s'ajustaran a les necessitats del país.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut