Barça

Guardiola deixa fora de la llista Ibrahimovic a l'espera de la resolució del seu cas

No hi ha hagut sorpreses en la convocatòria de Guardiola per al primer partit de Lliga, demà al Camp del Racing. El tècnic ha deixat fora de la llista Zlatan Ibrahimovic, que avui mateix podria deixar de ser blaugrana. Tot dependrà de com avancin les negociacions entre el Barça i el Milan durant aquesta jornada. El suec ha de decidir sobre el seu futur, però de moment s'ha entrenat amb normalitat al costat dels seus companys. Ibra no diu res, tot al contrari que el seu representant, Mino Raiola. El Barça està estudiant presentar una demanda per les seves paraules, que creu que atempten "contra l'honor i la integritat moral de Guardiola". Aquesta tarda a les 16.30 h hi ha una reunió a les oficines del Camp Nou entre representants dels dos clubs que pot acabar de decidir el futur del davanter suec.

Actualitzat
El Milan i el Barça continuen negociant el traspàs del jugador. La reunió d'aquesta tarda serà clau i pot desencallar el cas. El davanter suec ahir no va es entrenar, al·legant molèsties físiques, però aquest matí sí, amb total normalitat. El seu representant, Mino Raiola, assegura que d'aquí a 24 hores es decidirà el seu futur. La plantilla viu al marge de tots els rumors i negociacions. Estan al costat d'Ibra, però saben que si decideix marxar ells no hi podran fer res.

Aquests són els divuit jugadors barcelonistes que viatjaran a Santander per jugar demà contra el Racing: Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Puyol, Xavi, David Villa, Andrés Iniesta, Messi, Bojan, Keita, Busquets, Pedro, Milito, Maxwell, Jeffren, Adriano i Abidal.

Guardiola, content per la mentalització del seu equip

En roda de premsa posterior a l'entrenament, Guardiola es mostra confiat davant l'inici de la Lliga perquè veu l'equip molt preparat mentalment. L'entrenador blaugrana es mostra content per l'arribada de Mascherano, de qui diu que "ens donarà molt" i assegura que "és més que un jugador defensiu. Té bon criteri amb la pilota, juga amb claredat i de forma simple". 

Sobre el "cas Ibra", Guardiola ha manifestat que la seva absència en la llista "és una decisió meva. En situacions normals hagués viatjat com la resta, però tal com està la cosa és millor no convocar-lo". El tècnic no ha volgut polemitzar sobre les declaracions de l'agent del jugador, Mino Raiola, i ha dit que el sorprèn que el conegui tan bé.

Guardiola també ha assegurat que es va sentir "molt feliç" després que Sandro Rosell i Joan Laporta compartissin l'entrega de la copa de la Lliga dimecres al Camp Nou. Respecte a la possible polaritat de la lliga espanyola, que té el Barça i el Madrid com a únics candidats, Guardiola creu que tant l'Atlètic de Madrid com el Sevilla i el València segueixen sent equips molt importants. Finalment, el tècnic del primer equip del Barça no ha restat importància als rivals de la lligueta de la Champions, i ha recordat que són "quatre campions de Lliga".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut