Madrid

Fidalgo i Méndez, commocionats per la mort de José María Cuevas

El secretaris generals de Comissions Obreres, José María Fidalgo, i de la UGT, Cándido Méndez, diuen que estan commocionats i tristos per la mort de l'expresident de la CEOE José María Cuevas. Tots dos n'han destacat la constància i la fermesa com a negociador. Per la seva banda, la patronal catalana Foment de Treball ha lamentat la desaparició de Cuevas, mentre que el president de la patronal CECOT, Antoni Abad, creu que en els últims anys s'havia quedat estancat.

Actualitzat

El secretari general de CCOO, José María Fidalgo, ha ressaltat la feina de Cuevas per "construir país, la contribució al sistema democràtic i a l'obertura de l'economia al món i la confiança en el diàleg social.

Per la seva banda, el secretari general de la UGT, Cándido Méndez, ha destacat de Cuevas la "constància i la fermesa" com a negociador i la "virtut indiscutible i inapreciable" que tenia per posar-se al lloc dels seus interlocutors. També des de la UGT, però de Catalunya, el secretari general de la UGT catalana, Josep Maria Álvarez, ha dit que Cuevas va obrir un nou concepte de diàleg social. 

Anar al contingut