El Celta es complica el pas a quarts de final en perdre amb l'Arsenal per 2-3

El Celta no ha pogut guanyar l'actual líder de la Lliga anglesa, que s'ha imposat a Balaídos per 2-3, en partit corresponent a la fase d'anada dels vuitens de final. Els d'Antic, doncs, ho tenen molt malament per classificar-se per als quarts de final. En els altres dos partits disputats, el Lokomotiv s'ha imposat per 2-1 al Mònaco, mentre que l'Sparta de Praga i el Milan han empatat a zero.

Els anglesos s'han avançat amb un gol d'Edu en el minut 18, en una jugada en què el porter dels gallecs s'ha fet un trau a la cella. Un altre Edu, el del Celta, ha fet l'empat a un, nou minuts més tard, en rematar una falta servida per Silvinho. Els homes que entrena Radomir Antic s'han pogut avançar en el marcador abans del descans, però els ha faltat una mica de sort en l'última rematada. Els de Vigo, en la segona part, han tornat a sortir molt forts i, tot just quan se n'havien jugat 30 segons, Mostovoi ha enviat una rematada al travesser. En canvi, l'Arsenal ha tornat a marcar quan se n'havien jugat 13 minuts. El gol l'ha fet un altre cop Edu, amb un xut col·locadíssim. Sense esforçar-se excessivament, els anglesos anaven fent camí cap als quarts de final. El Celta ha reaccionat ràpidament i, tot just sis minuts més tard, José Ignacio ha tornat a empatar el partit, aquest cop, a dos. Quan quedaven deu minuts per al final, però, Pires ha aprofitat una assistència de Thierry Henry per fer el 2-3 definitiu. El Celta ho té molt complicat per eliminar l'Arsenal, ja que d'aquí a quinze dies haurà d'anar a Londres amb l'obligació de guanyar.