El president rus va dedicar el discurs oficial de Cap d'Any a reconèixer la feina dels militars
El president rus va dedicar el discurs oficial de Cap d'Any a reconèixer la feina dels militars (CCMA)

El cas de la misteriosa dona que destapa com Putin fa servir figurants als actes públics

Una dona soldat que apareixia darrere el president rus al discurs de Cap d'Any, però també fent de pescadora i de devota cristiana en altres actes oficials, mostra com es preparen les escenes en què compareix Putin

RedaccióActualitzat

Vladímir Putin va condecorar un grapat de soldats que havien lluitat al front d'Ucraïna i que havien destacat per la seva heroïcitat. Entre els homenatjats, una dona rossa que duia un ram de flors.

Després, el president rus va tornar a aparèixer al discurs oficial de Cap d'Any, que va dedicar a reconèixer la feina dels militars, tan criticats. La mateixa dona rossa apareixia darrere d'ell.

I, si es fa un cop d'ull a l'hemeroteca, es veu com la mateixa dona apareixia fa un any en una celebració de Nadal com una devota cristiana.    
I també com a membre de la tripulació d'un vaixell de pesca, que Putin va visitar en alta mar.

I no és l'única: un home morè que també era al vaixell igualment assistia a missa al costat del president rus. Un altre home amb bigoti també va fer de pescador i va anar a missa en aquests dos moments.

Tot plegat, força sospitós. Fent un repàs a l'àlbum de fotos de Putin, n'hi ha d'altres casos: ferit de guerra al matí... treballador de la siderúrgia a la tarda. En aquest vídeo se'n poden veure diversos exemples:

 

I per què, tot això? Des de fa uns anys, Putin té por de ser enverinat o atacat i només es rodeja de gent de la seva absoluta confiança i, segons els "putinòlegs", tots aquests figurants serien membres del serveis secrets de Rússia. Però el fet que Putin també necessiti soldats de pega vol dir que ni tan sols es refia del seu propi exèrcit.

Per cert, de la dona rossa, soldat, devota i pescadora, se n'ha descobert el nom: Segurkhina Boríssovna, diputada del partit conservador Rússia Unida i membre de la comissió responsable de l'aplicació de les lleis federals, una mena d'inquisició política.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut