El tiroteig ha acabat amb quatre ferits greus (Reuters)
El tiroteig ha acabat amb quatre ferits greus (Reuters)
Toronto

Quatre ferits greus a Toronto en un tiroteig durant la celebració del títol de l'NBA

Els trets han causat una estampida d'alguns dels assistents a la rua en què els jugadors dels Raptors han ofert el títol als aficionats

Actualitzat

Almenys quatre persones han resultat ferides de gravetat durant la celebració a Toronto del campionat de l'NBA guanyat pels Raptors. Un tiroteig després d'una baralla ha generat una estampida entre els assistents a la rua, que han omplert la Nathan Phillips Square.

Segons ha informat la policia, hi ha tres detinguts a causa dels fets. Els equips d'emergència han evacuat entre 10 i 15 persones de la plaça, on hi havia un escenari des d'on els jugadors dels Toronto Raptors s'han dirigit als seguidors.

 

 

 

La celebració del primer títol de la història dels Raptors, en la qual ha participat el primer ministre del Canadà, Justin Trudeau, ha continuat malgrat els incidents. En diversos moments, s'ha fet una crida a la calma als aficionats que hi havia concentrats.

 

Celebració dels Raptors pel títol de l'NBA (Reuters) 


Als Raptors, hi juga el pivot català Marc Gasol i també l'hispanocongolès i exjugador del Manresa Serge Ibaka. Segons algunes estimacions, dos milions de persones han sortit al carrer per celebrar el campionat guanyat contra els Golden State Warriors.

En els darrers anys, la ciutat de Toronto ha viscut diversos tirotejos, que han fet que el 2018 se superés el rècord d'homicidis, establert el 1991, amb prop d'un centenar de morts.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut