La dona desapareguda fa un any va ser trobada morta al riu Congost
L'Hospitalet de Llobregat

Detenen la parella de la dona trobada morta fa 10 mesos a Granollers

Desapareguda ara fa un any, van trobar el seu cos al cap de dos mesos al riu Congost amb signes de mort violenta

Actualitzat

Els Mossos han detingut la parella de la dona que va desaparèixer fa un any a Granollers, al Vallès Oriental, i dos mesos després va aparèixer morta al riu Congost.

El cadàver de la dona, de 25 anys, presentava signes de violència i, malgrat l'avançat estat de descomposició del cos, l'autòpsia va determinar que la mort havia estat violenta. Els Mossos van obrir una investigació per homicidi.

 

El cadàver de la dona es va trobar dos mesos després de la desaparició al riu Congost

El treball durant un any dels agents ha permès finalment reunir prou proves contra l'home, de 28 anys, que ha estat detingut aquest dilluns a l'Hospitalet de Llobregat.

 

Aquesta podria ser una nova víctima que se sumi a les més de 1.000 dones que han mort per violència masclista a Espanya.

L'última vegada que la família va veure la víctima va ser el 16 de juliol de l'any passat, quan va portar el seu fill a casa de la seva mare. Després la dona i l'home detingut haurien anat a sopar i no se'n va saber res fins que van trobar el seu cos al riu.

Segons la versió de l'home, van discutir i cadascú va marxar per la seva banda. Segons va explicar a la policia, quan ell va arribar a casa, la dona no hi era, i ja no hi va tornar.

El detingut ha passat a disposició judicial aquest dimecres i el jutge n'ha decretat l'ingrés a la presó.

ARXIVAT A:
Violència masclistaMossos d'EsquadraPolicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut