El Talgo buit accidentat a Vilanova i la Geltrú és el que ja va descarrilar a Sitges

Ha sortit de la via a l'entrada del taller on l'anaven a reparar, després de passar un mes aturat

RedaccióActualitzat

Un tren Talgo ha descarrilat a la línia R2 Sud de Rodalies, a Vilanova i la Geltrú. Segons informa Renfe, el tren, que no portava passatgers, ha sortit de la via aquest divendres al matí a l'entrada del taller, fet que ha obligat a "restringir la capacitat operativa a l'estació de Vilanova i la Geltrú".

Segons la companyia, la incidència ha afectat "els primers serveis de l'R2 Sud", que ha patit retards, ja que se circula per via única. Els tècnics ja s'han desplaçat al punt per encarrilar el tren:


Alguns trens de la línia han fet mitja volta a Sitges, segons informa Adif, que assegura que ja està informant els usuaris "a través de tots els canals de comunicació i atenció al client".

Segons Adif, des de les nou del matí ja no hi ha "demores" en el servei:


Els afectats, però, es queixen de les contínues incidències al servei i de l'angoixa que els provoca no saber mai si arribaran a temps als seus compromisos.

El Pau Cebrián, que és un usuari diari d'aquesta línia des de fa més de 10 anys, explica que el servei "empitjora dia rere dia" i reconeix que cada cop arriba a l'estació amb més antelació i "creua els dits" perquè no hi hagi retards. També qüestiona la gestió del servei:

"Si un mateix accident es repeteix dos cops en un marge de menys d'un mes, possiblement és que el servei no està ben gestionat. Si una cosa falla contínuament, potser és que l'administració no està sent l'adequada."

És el mateix comboi que va descarrilar fa un mes al mig de Sitges (CCMA)

És el mateix comboi que va descarrilar a l'agost

El comboi afectat és el mateix que va descarrilar al mig de Sitges fa un mes i va afectar sis línies de Rodalies. Llavors, van trigar un dia a poder retirar el comboi, que ha estat un mes aparcat, sense servei.

Ha estat justament quan el portaven a cotxeres per ser reparat quan ha tornat a descarrilar, ja gairebé a l'entrada del taller.

Usuaris agafant un tren de Rodalies per la via que està operativa, aquest matí, a l'estació de Vilanova i la Geltrú (CCMA)

Mor una persona atropellada en un pas a nivell, a Calella

Renfe també ha informat de l'aturada del servei a l'R1 a Calella, on una persona ha mort atropellada en un pas a nivell, quan creuava amb un patinet. La víctima és un home de 33 anys.

La línia ha estat tallada en tots dos sentits de la marxa durant gairebé dues hores i s'ha habilitat un servei alternatiu per carretera.

Encara acumula retards:

 

 

ARXIVAT A:
RenfeRodalies
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut