S'han decomissat 290 ulleres per valor de 43.000 euros (Policia Nacional)

Decomissen 290 ulleres de sol falsificades que una cadena d'òptiques venia sense saber-ho

La Policia Nacional ha detingut una persona i ha confiscat material en botigues de tot l'estat per valor de 43.000 euros

RedaccióActualitzat

Una persona ha estat detinguda en una operació policial contra la falsificació d'ulleres de sol d'una marca italiana de prestigi que es venien en una cadena d'òptiques d'àmbit estatal. La policia ha fet 13 inspeccions en diverses òptiques de Barcelona, Mallorca, el País Valencià, Alacant, Múrcia, Ciudad Real, Burgos, Conca, Granada i Madrid i en un magatzem, i ha decomissat 290 ulleres i 400 objectes més, com estoigs i cartonatge falsificat, per un valor total de 43.000 euros.

La denúncia la va interposar la marca fabricant de les ulleres, que va alertar que un empresari en venia de falsificades per tot el país a través d'una cadena d'òptiques.

Després de comprovar que les ulleres que es venien en un d'aquests establiments eren realment falses, els agents van revisar la resta de botigues del grup, on també van trobar producte falsificat, i en van interrogar els dependents. Després, van aconseguir identificar diverses empreses que compraven i distribuïen les ulleres falsificades, i que tenien, totes elles, la mateixa persona com a administrador únic.

En l'operació s'han inspeccionat 12 òptiques i 1 magatzem (Policia Nacional)

Aquesta persona, que ja ha estat detinguda, havia treballat anteriorment per a la firma italiana que va interposar la denúncia i també havia estat titular de diverses òptiques. Segons la investigació, hauria aprofitat l'experiència professional al sector per introduir les ulleres falsificades com a autèntiques en una cadena d'òptiques de prestigi, on els clients les compraven sense dubtar d'on procedien.

En l'operació hi han participat agents de la Policia Nacional i de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària.

 

ARXIVAT A:
PolicialComerç
Anar al contingut