Barcelona

Colau i Bosch s'han reunit per sondejar possibles pactes postelectorals

Ada Colau està disposada a governar en minoria amb els onze regidors que ha obtingut Barcelona en Comú o amb pactes amb les forces d'esquerra del consistori

RedaccióActualitzat

Ada Colau comença els primers contactes per poder ser investida alcaldessa de Barcelona, quan d'aquí a uns vint dies es constitueixi la corporació municipal. La candidata de Barcelona en Comú s'ha reunit aquest migdia amb el candidat d'ERC, Alfred Bosch, en la primera reunió política que manté per sondejar possibles acords municipals després del 24-M. L'entrevista entre els dos dirigents s'ha fet a la seu de la plataforma d'Ada Colau, sense que hagi transcendit el contingut de la reunió. Aquest dilluns, l'alcaldable republicà va mostrar la seva disposició a arribar a acords. Va destacar, en tot cas, que, "en la mesura que accepti ser un actor per empènyer el procés nacional cap a la independència, tot serà més fàcil".

La futura alcaldessa va anunciar ahir que està disposada a governar en minoria amb els onze regidors que ha obtingut Barcelona en Comú o amb pactes amb les forces d'esquerra del consistori. Després de reunir-se amb Alfred Bosch, Colau té previst parlar amb els candidats del PSC i de la CUP. A finals de setmana, també té intenció d'entrevistar-se amb la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona i amb altres entitats. La candidata de la plataforma pensa posar com a condició per arribar a acords el compliment del pla de xoc anunciat durant la campanya electoral.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut