Barça

Bartomeu assegura que els tècnics compten amb Xavi i que Cesc no està en venda

El president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat en una entrevista al programa "Al primer toque", d'Onda Cero, que es treballa en un projecte que torni a il·lusionar i que es compta amb Xavi. El president blaugrana també ha defensat la feina d'Andoni Zubizarreta i ha insistit que Cesc Fàbregas no està en venda.

Actualitzat

El president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat en una entrevista al programa "Al primer toque", d'Onda Cero, que es treballa en un projecte que torni a il·lusionar i que es compta amb Xavi. El president blaugrana també ha defensat la feina d'Andoni Zubizarreta i ha insisit que Cesc Fàbregas no està en venda. Bartomeu considera normal que altres equips s'interessin per Fàbregas, però ha assegurat que l'entitat blaugrana no el vol vendre, tret que el jugador mostri el seu interès per sortir de l'equip.
   
De la mateixa manera, pel que fa a Xavi ha dit que els tècnics hi compten. "Xavi té dos anys de contracte més i els tècnics compten amb ell. És un jugador que fa setze temporades que està al primer equip i la seva aportació és fonamental, és clau en el nostre esquema de joc. Tots volem que segueixi, Luis Enrique vol que segueixi. No sé què en deu pensar Xavi, però, si vol seguir, és clar que seguirà", ha afirmat.

El president del Barça ha descartat l'interès per fitxar el turc Arda Turan, però ha reconegut que han decidit fitxar un segon porter, tot i deixar clar que la prioritat era el fitxatge de Ter Stegen. "L'únic porter que volíem era Ter Stegen, ens hi vam fixar ja fa dos anys", ha deixat clar.
   
Respecte a la tornada al club de Luis Enrique, aquesta vegada com a tècnic del primer equip, Bartomeu ha dit que el que busquen "és un entrenador que tingui el mateix concepte de futbol que té el Barça i que conegui el club i la casa. I ell compleix aquestes característiques. Està molt il·lusionat. Ell té molt clara la idea del Barça, d'atac, de tenir la pilota", ha explicat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut