Exemplar de l'entrevista al diari "El Mercurio".
Exemplar de l'entrevista al diari "El Mercurio"
Barça

Bartomeu: "Alexis està en els nostres plans per a la pròxima temporada, per tant, no està al mercat"

El president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha afirmat en una entrevista al diari xilè "El Mercurio" que Alexis Sánchez és un dels jugadors que seguirà a la plantilla del nou Barça

Actualitzat

El president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha afirmat en una entrevista al diari xilè "El Mercurio" que Alexis Sánchez és un dels jugadors que seguirà a la plantilla del nou Barça. "Alexis no és un jugador que estigui en el mercat, té un contracte amb nosaltres, és l'únic que puc dir", ha afirmat el president del club.

Els rumors vinculen el jugador amb la Juventus. Bartomeu nega qualsevol tracte amb el club italià: "nosaltres no sabem res del seu interès, no tenim res oficial. Hauríeu de parlar amb el seu agent. Es llegeixen moltes aquests dies durant el mercat d'estiu... Tantes notícies que és millor no comentar-les".

Per Bartomeu, Alexis és intransferible i una peça clau del nou Barça de Luis Enrique. "Insisteixo, Alexis no està al mercat; té contacte vigent, és un jugador nostre, és aquí i ha fet una excel·lent temporada amb el Barça. Òbviament, està dins dels nostres plans per a la pròxima temporada, sempre l'hem necessitat, és un futbolista molt valorat en aquesta institució", ha afegit el president del F. C. Barcelona.

El mateix diari li ha preguntat sobre la incorporació d'altres jugadors xilens com Arturo Vidal i Claudio Bravo. Bartomeu s'ha limitat a respondre que "no sé res d'aquests jugadors, només puc parlar dels futbolistes de la meva plantilla. Només són rumors de mercat".

Anar al contingut