Lliga de Campions

El Barça juga amb foc contra la Roma i cau eliminat de la Champions per sorpresa (3-0)

Dzeko, De Rossi, de penal, i Manolas han estat els golejadors del conjunt italià davant d'un FC Barcelona espès i imprecís

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Barça, que es plantava a l'Estadi Olímpic amb la feina gairebé feta gràcies al 4-1 aconseguit al Camp Nou en el partit d'anada dels quarts de finals de la Champions contra la Roma, ha acabat veient com quedava eliminat de la Champions en una èpica remuntada (3-0).

La Roma s'ha mantingut fidel al "miracle" de què parlava el seu entrenador, Eusebio Di Francesco, el dia abans en roda de premsa i només començar, l'equip italià ja s'ha avançat en el marcador. Al minut 6, Dzeko ha pescat una pilotada llarga a l'esquena del Barça servida per De Rossi i ha superat Ter Stegen amb un potent xut en l'un contra un (1-0).

La diana dels de Di Francesco ha esborrat els homes de Valverde, només protagonistes d'imprecisions, pilotes perdudes i malentesos que els podria haver costat el segon. La Roma s'ha fet seu el partit i ha posat contra les cordes el Barça, que s'ha vist obligat a tancar-se en defensa, però deixant espais perquè Schick o Dzeko protagonitzessin diverses accions de perill que han fet posar les mans al cap als milers d'aficionats romanistes que omplien l'Estadi Olímpic.

A la represa, el FC Barcelona ha continuat jugant amb foc i el 2-0 no s'ha fet esperar: De Rossi ha transformat un penal clar que Gerard Piqué ha provocat en fer caure Dzeko a dins de l'àrea. 

Imatges estranyes com Ter Stegen perdent temps o bé Luis Suárez fent entrar pilotes en el terreny de joc per interrompre el joc s'han vist aquesta nit a Roma i és que el Barça, lluny de reaccionar, ha continuat fent aigües.

Di Francesco ha posat tota la carn a la graella i ha fet entrar Ünder i El-Shaarawy a la recerca del tercer i, instants després, el porter blaugrana ha salvat sota els pals, en una acció espectacular, la primera rematada que feia el davanter italià. Finalment, però, al minut 82, ha esclatat la bogeria a l'Estadi Olímpic quan Manolas ha enviat la pilota al fons de la porteria rematant de cap a la sortida d'un córner (3-0).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut