Àlex Gorina.
Àlex Gorina.

"La finestra indiscreta" entrevista l'actor Sam Neill, Gran Premi d'Honor del Festival de Sitges

Demà, 11 d'octubre, els programes "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual", amb Àlex Gorina, faran especials de la 52a edició del Sitges Film Festival - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, poques hores abans de la clausura i de saber-se el palmarès del certamen.

Catalunya Ràdio i TV3 són mitjans oficials del festival.

Divendres, a la 1.00 de la matinada, Àlex Gorina arrencarà una fantàstica sessió contínua monogràfica des de Sitges, amb "La finestra indiscreta", el programa de cinema i més veterà de Catalunya Ràdio, seguit de "L'audiovisual", que repassarà les bandes sonores del festival. A "La finestra indiscreta" de demà, Gorina entrevistarà l'actor nord-irlandès Sam Neill, que rep el Gran Premi Honorífic del festival en reconeixement a la seva trajectòria.

El programa farà entrevistes també a Santiago Requejo, Carlos Iglesias i Mercè Sampietro, director i actors, respectivament, de la pel·lícula "Abuelos", que s'estrena demà als cinemes, i a Alice Waddington, directora del film "Paradise Hill", i parlarà de "Lo que arde", una de les pel·lícules de l'any, dirigida per Oliver Laxe.

Gorina comentarà amb Fausto Fernández les estrenes de la setmana i faran una valoració del festival de Sitges amb apostes incloses sobre qui seran els guanyadors d'aquesta edició.

Seguirà "L'audiovisual", amb la segona part de l'especial "Apocalypse-reboot", a les 3.00, que estarà dedicat a les bandes sonores de les grans pel·lícules apocalíptiques.

"La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" s'emeten els divendres a la 1.05 i a les 3.05 de la matinada, respectivament.

 

catradio.cat/finestra

twitter.com/finestra

facebook.com/finestra

catradio/audiovisual

Anar al contingut