Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
DIMECRES, A LES 18.40

La final de la Supercopa de Catalunya entre el Barça i el Girona, a TV3

Demà, dimecres, a les 18.40, des de l'estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell, TV3 emetrà la final de la Supercopa de Catalunya que jugaran el Barça i el Girona.

La quarta edició de la Supercopa de Catalunya la jugaran demà el Barça i el Girona a l'estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell. El partit es podrà seguir, en directe, per TV3 a partir de les 18.40.

TV3 retransmetrà en directe, demà, a partir de les 18.40, el partit de la Supercopa de Catalunya que enfrontarà el FC Barcelona i el Girona FC, els dos millors classificats catalans de la Primera Divisió la temporada passada. És una final inèdita, perquè en les tres edicions anteriors de la competició s'havien enfrontat sempre el Barça i l'Espanyol, amb el balanç de dues victòries per als culers (totes dues, als penals) i una per als periquitos.

El Barça aprofitarà el partit per donar minuts als jugadors menys habituals a la Lliga i a la Champions i per analitzar l'evolució dels jugadors més prometedors del filial. Segons la normativa de la competició, un mínim de set jugadors del primer equip seran a la gespa de la Nova Creu Alta, acompanyats dels futbolistes del B inscrits a la "llista B" de la màxima competició europea, d'entre els quals Oriol Busquets, Miranda, Chumi o Riqui Puig, que ja han debutat amb el primer equip.

El Girona afronta la seva primera Supercopa després d'haver solucionat una situació compromesa a la Lliga, amb set punts dels últims nou possibles. Els gironins afronten el partit com una nova possibilitat d'enfrontar-se amb un dels millors equips del món en l'època de més èxit esportiu del conjunt blanc-i-vermell. Val la pena assenyalar que, el 2015 i el 2017, el Girona va perdre dues finals de la Copa Catalunya (reservada als equips de Segona Divisió cap avall), contra l'Europa i contra el Nàstic: ara afronta la seva primera Supercopa.

La programació de TV3 per a aquesta Supercopa començarà a Esport3, amb una prèvia a les 18.00. Després de la retransmissió del partit, per TV3, Esport3 oferirà el postpartit amb l'anàlisi i les opinions dels protagonistes.

Els comentaris del partit aniran a càrrec de Jordi Sunyer. Gerard Autet s'encarregarà de l'anàlisi tècnica. A peu de gespa, amb l'última hora dels dos equips, intervindran Francesc Latorre i Josep Maria Puig. Laura Brugués estarà a la llotja i Maria Fernández Vidal s'encarregarà de conduir la programació de TV3.

tv3.cat

Anar al contingut