ATRAPA'M SI POTS_Especial corals
Dissabte, a les 20.00

Especial "Atrapa'm si pots", amb motiu de la final del concurs Let the Peoples Sing

Demà dissabte, 12 d'octubre, a les 20.00, hi haurà un programa especial del quiz show dels caps de setmana, "Atrapa'm si pots", presentat per Llucià Ferrer. En aquest programa s'hi han convidat sis representants de corals de Catalunya amb motiu de la final del concurs Let the Peoples Sing.

En aquest programa especial de l'"Atrapa'm si pots" s'han convidat al plató sis representants de sis corals de Catalunya. Hi ha un pot de 1.000 euros que s'entregarà a la coral guanyadora del programa. En homenatge a la final de Let the Peoples Sing, el concurs girarà al voltant de qüestions musicals i de cultura general sobre aquest tema. Les proves seran les mateixes que en les edicions setmanals, però centrada en aquesta temàtica específica.

El concurs de cors amateurs, Let the Peoples Sing,que es farà per primera vegada en la història a l'estat espanyol, a l'escenari del Palau de la Música Catalana, el diumenge 13 d'octubre, s'emetrà en directe per TV3 i Catalunya Música. El Cor de Noies de l'Orfeó Català és la candidatura presentada per Catalunya Música al certamen de la Unió Europea de Radiodifusió (UER).

Diumenge 13 d'octubre, a les 18.30, s'emetrà la final del concurs Let de Peoples Sing, que durarà fins a les 21.00, de manera que a les 20.00 no hi haurà programa de l'"Atrapa'm si pots".  

"Atrapa'm si pots"

Presentat per Llucià Ferrer, l'"Atrapa'm si pots" és un quiz show clàssic, de preguntes i respostes, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final: a mesura que van encertant les preguntes, si aconsegueixen arribar al punt més alt de l'escala, poden guanyar el pot del programa.

El concurs, que s'emet cada dissabte i diumenge abans del "TN vespre", és un espai d'entreteniment en què passar-s'ho bé és gairebé més important que els diners.

tv3.cat/atrapam-si-pots

Anar al contingut