Vicente-Vallvé
Dissabte, a les 20.00

El partit entre el Barça i l'Elverum de la Champions d'handbol, a Esport3

Demà, a les 20.00, Esport3 emetrà en directe el partit de la quarta jornada de la Lliga de Campions d'handbol entre el Barça i l'Elverum, el campíó noruec

Aquest dissabte el Barça reprèn la Champions d'handbol, al Palau Blaugrana i contra l'Elverum de Noruega. És el primer cop que aquests dos equips s'enfronten.

Els noruecs encara no han puntuat en les tres primeres jornades de competició, però en l'últim partit, disputat a la seva pista, només van cedir de tres gols (23-26) contra el potent PSG.

L'Elverum l'entrena un vell conegut de l'afició catalana, Michael Apelgren, que va jugar durant dos anys al BM Granollers (2008-2010). Ara el Barça té dos partits seguits al Palau que el poden ajudar a posar-se a la part alta de la classificació del grup si aconsegueix una doble victòria. Dissabte contra els noruecs i el dia 19 contra el PSG.

Els blaugranes s'han refet de la derrota en l'estrena de la Champions, són quarts i són el conjunt que més anota, amb una mitjana de 36 gols per partit, i dels que menys encaixa, 24.

Els comentaris seran de Joan Ramon Vallvé i Mireia Vicente, i l'anàlisi tècnica, de Toni García.

esport3.cat

Anar al contingut