Premis Vinari
Premis Vinari
Divendres, a les 22.15, en directe pel 33

El 33 transmetrà en directe la 7a edició dels Premis Vinari, la gran festa del vi català

Demà divendres, 11 d'octubre, a les 22.15, el 33 transmetrà en directe els guardons que reconeixen els millors vins de Catalunya.

La gala de lliurament dels Premis Vinari 2019 es farà a l'Auditori de Vilafranca del Penedès i serà un certamen que retransmetrà el 33 en directe. Els responsables de la retransmissió són: a la direcció, Lluís Cuevas; a la realització Ramon Oló i la producció Mertxe Larumbe.

Els guardons, concedits per la revista Vadevi, estan precedits d'un llarg procés de tast previ per part d'un jurat expert (sommeliers, premsa especialitzada, etc.), que avalua les diferents categories de vins i caves que es premien als Vinari. Reconeixen la tasca dels elaboradors de vi català en forma de premis d'or, plata i bronze. El vi més ben valorat de totes les categories serà guardonat amb el Gran Vinari d'Or. L'objectiu d'aquests premis és promocionar i potenciar els vins de qualitat a Catalunya, fomentar-ne el coneixement i la difusió com a producte de proximitat i estimular-ne el consum responsable.

Un cop més, el 33, posa en valor la seva funció de servei públic oferint aquesta festa del vi català en la qual empreses comercialitzadores i elaboradores de vins tenen l'oportunitat de ser avaluades per diversos tastadors professionals del sector del vi i poden conèixer la qualitat del vi que produeixen.

tv3.cat/33
#Vinari19
Anar al contingut