Barcelona

El "Louis Majesty" dóna el viatge per acabat i facilitarà el retorn dels passatgers des de Barcelona

Una passatgera del creuer accidentat davant la costa de Begur va captar amb la seva càmera el moment en què l'onada gegant envestia la coberta del vaixell. Les imatges són una bona prova de la força amb què el mar va envestir el creuer. Un turista alemany i un d'italià hi van morir. De la quinzena de ferits, n'hi ha tres encara hospitalitzats, un dels quals està molt greu. El vaixell s'haurà d'arreglar a Barcelona. El "Louis Majesty" ha donat el viatge per acabat i ha anunciat que facilitarà el retorn dels passatgers des de Barcelona.

Actualitzat
Una onada gegant -es calcula que de 8 metres- és la causa de la mort de dos turistes que viatjaven en un creuer davant de Begur. El moment de l'envestida de l'onada va ser filmat per un dels passatgers. A les imatges es pot veure com alguns dels passatgers s'allunyen de les finestres. L'aigua entra a la coberta cinc de proa. A terra, hi ha dues persones esteses. Un grup de gent els va a socórrer. La resta abandona la zona, entre l'aigua que inunda el creuer.

Ara, el creuer "Louis Majesty" està atracat al moll adossat del port de Barcelona, on ha passat la nit i li estan arreglant els desperfectes. La naviliera ha decidit donar la travessia per acabada a Barcelona, segons han informat fonts del port de la capital catalana. El creuer havia d'acabar aquest dijous a Gènova, des d'on els passatgers havien de tornar cap als seus països d'origen. Després de l'accident, però, han decidit facilitar el retorn dels passatgers a casa des de Barcelona. Mentrestant, dels setze passatgers que van resultar ferits per l'impacte de l'onada gegant, només dos continuen ingressats, un dels quals es troba en estat molt greu.

Es tracta d'una dona de 64 anys i de nacionalitat estrangera que està ingressada a la unitat de cures intensives de la Vall d'Hebron, segons han informat fonts de l'hospital, amb pronòstic molt greu. L'altre ferit que està ingressat és un home de 59 anys, de nacionalitat també estrangera. És a l'Hospital del Mar amb politraumatismes.

Pel que fa a la resta de ferits, només dos més van ingressar en un centre hospitalari i ja els han donat d'alta, després de tractar-los per ferides lleus.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut