Fórmula 1

Webber fa el millor temps en els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Europa a València

La primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 al circuit urbà de València ha servit per confirmar una vegada més el domini dels Red Bull. De moment, l'australià Mark Webber ha estat el més ràpid per davant del rus Vitaly Petrov i Fernando Alonso, tercer a vuit dècimes del millor registre, mentre que el líder del Mundial, Sebastien Vettel, ha preferit amagar les seves cartes en la primera presa de contacte i només ha pogut ser setzè després de dedicar-se a provar reglatges de cara a la cursa de diumenge. Per la seva banda, Jaume Alguersuari ha rendit a un bon nivell i ha firmat el desè millor temps. A les dues del migdia, en directe per Esport3 i esport3.cat, es disputarà la segona sessió d'entrenaments lliures.

Actualitzat
València ja ensuma Fórmula 1 per tot arreu. En els primers entrenaments lliures, domini de Mark Webber, que al circuit urbà de València ha rodat amb autoritat aportant esperances per als Red Bull, tot i el canvi de normativa pel que fa a la sortida dels gasos d'escapament cap al difusor. El rus Vitali Petrov ha marcat el segon millor registre, a 824 mil·lèsimes del pilot australià, just per davant del Ferrari de Fernando Alonso, que ha tingut bones sensacions en aquesta matinal i s'ha quedat a 836 mil·lèsimes del millor crono.

Jaume Alguersuari ha fet el desè millor temps amb el seu Toro Rosso després d'una primera presa de contacte esperançadora. L'actual líder del Mundial, Sebastian Vettel, s'ha limitat a fer proves de cara a la cursa de diumenge i no ha passat de la setzena plaça. Segurament el pilot alemany mostrarà tot el potencial del seu Red Bull en la segona sessió d'entrenaments lliures, que es disputarà a les dues del migdia i que oferirà en directe el canal Esport3 i el web esport3.cat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut