Tenis taula

Sara Ramírez jugarà amb el campió de la lliga francesa però sense desvincular-se del Fotoprix Vic

Davant la falta de recursos que pateix bona part del món de l'esport, n'hi ha que opten per solucions imaginatives com, per exemple, jugar en dos clubs alhora de lligues diferents. És el cas de la millor jugadora catalana de tenis taula, Sara Ramírez, que marxa a França per continuar la seva progressió, però que també continuarà jugant al seu club de sempre, a Vic.

Actualitzat
La crisi econòmica, que també afecta el món de l'esport, obliga a buscar solucions imaginatives. Com, per exemple, jugar en dos clubs alhora. És el cas de la millor jugadora catalana de tenis taula, Sara Ramírez, que marxa a França per continuar la seva progressió. Alhora, però, continuarà jugant al seu club de sempre, a Vic.
 
Dues samarretes, dues lligues, una mateixa jugadora. Sara Ramírez, 25 anys i cinc vegades campiona d'Espanya, fa un pas endavant en la seva carrera. Aquest any jugarà en l'equip campió de França, però sense desvincular-se del tot del Fotoprix Vic, amb el qual disputarà els partits més decisius.
 
L'any passat va ser olímpica a Londres, aquest estiu, doble medallista als Jocs del Mediterrani, i ja és la 70 del món. La seva progressió és imparable, i la Lliga espanyola li ha quedat petita. En l'horitzó, la pròxima cita olímpica de Rio.
 
Serà una temporada singular per a la millor palista catalana. Entre París i Vic, tindrà el cor dividit. Tot apunta que el futur l'allunyarà definitivament del club que l'ha vist créixer. És la llei de l'esport quan el professionalisme truca a la porta.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut