Tenis

Roger Federer i Fernando Verdasco es classifiquen per a vuitens de l'Open d'Austràlia

Fernando Verdasco continua endavant a l'Open d'Austràlia després de la retirada del seu rival. L'austríac Stefan Koubek ha abandonat després de 23 minuts de partit perquè no es trobava bé físicament. El pròxim rival de Verdasco a vuitens serà el rus Nikolai Davidenko. En canvi, qui haurà de tornar cap a casa és Albert Montañés. El català s'ha trobat amb un Roger Federer que continua jugant al cent per cent des del primer servei. El suís l'ha derrotat en tres sets: 6-3, 6-4 i 6-4. També continua en competició la número u de les noies, Serena Williams. La nord-americana ha passat per sobre de Carla Suárez sense contemplacions: 6-0 i 6-3.

Actualitzat
El pròxim rival de Roger Federer serà l'australià Lleyton Hewitt. L'australià ha superat ronda després de vèncer el xipriota Marcos Baghdatis, que ha hagut d'abandonar en el tercer set per lesió.

També té el bitllet per a vuitens de final Nicolás Almagro. El tenista murcià s'ha imposat al colombià Alejandro Falla per 6-4, 6-3 i 6-4 i ara se les haurà amb el francès Jo-Wilfried Tsonga, que ha superat l'alemany Tommy Haas per 6-4, 3-6, 6-1 i 7-5. Menys problemes ha tingut el serbi Novak Djokovic, que no ha tingut pietat de l'uzbek Denis Istomin (6-1, 6-1 i 6-2).
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut