Tenis

Nadal es desfà d'un lluitador Kohlschreiber i accedeix als vuitens de final de l'Open d'Austràlia

Rafa Nadal segueix amb pas ferm a l'Open d'Austràlia. El manacorí ha aconseguit el bitllet per als vuitens de final en desfer-se de Philipp Kohlschreiber per 6-4, 6-2, 2-6 i 7-5. Després de guanyar els dos primers sets amb relativa comoditat, Nadal s'ha relaxat i l'alemany ho ha aprofitat per guanyar la tercera mànega. En la quarta, fins i tot ha tingut possibilitats de forçar la cinquena i definitiva, però el defensor del títol ha reaccionat a temps i s'ha acabat imposant després de tres hores i mitja de partit. El seu rival a vuitens serà el gegant croat Ivo Karlovic, que s'ha desfet del seu compatriota Ivan Ljubicic per 6-3, 3-6, 6-3 i 7-6.

Actualitzat
Rafael Nadal ha necessitat tres hores i mitja per assegurar-se el pas als vuitens de final de l'Open d'Austràlia. El seu rival, Philipp Kohlschreiber, 26 del rànquing mundial, li ha donat més feina de la que es podia esperar, especialment després d'haver vist els dos primers sets, en què Nadal ha resolt amb solvència totes les situacions en què l'alemany intentava forçar-lo. El número 2 mundial transitava cap al que semblava que seria una còmoda victòria. Però Kohlschreiber, un dels pocs jugadors que fa el revés amb una mà, no estava disposat a rendir-se fàcilment. Ha augmentat una marxa i ha aconseguit sorprendre el manacorí en el tercer set, que s'ha endut per un clar 6 a 2.

En el quart set, la igualtat dominant l'ha trencada Nadal en el penúltim joc en guanyar el servei del rival. Ha estat la fi de la resistència de Kohlschreiber, que ha cedit l'últim parcial per 7 a 5. Aquest ha estat el partit número 500 de la carrera de Nadal, dels quals n'ha guanyat 408. Ara, el seu rival en els vuitens de final serà el gegant croat Ivo Karlovic, que s'ha desfet del seu compatriota Ivan Ljubicic després de connectar fins a 33 serveis directes per  6-3, 3-6, 6-3 i 7-6 en 3 hores i 3 minuts de joc.

Per la seva banda, Feliciano López ha perdut en quatre sets molt igualats amb el nord-americà Andy Roddick. El tenista de Toledo ha guanyat el primer parcial, però després ha fallat en els moments clau i ha permès el triomf de Roddick, que s'enfrontarà al xilè Fernando González per una plaça en els quarts de final del primer Grand Slam de la temporada.

Anar al contingut