Rafinha, durant l'entrenament d'aquest divendres (@FCBarcelona)
Barça

Rafinha, Mascherano, Iniesta i Dembélé fan part de l'entrenament amb el grup

El Barça prepara la visita a Vila-real amb la participació en l'últim entrenament de gairebé tots els efectius, fins i tot els que no tenen l'alta mèdica

Actualitzat

El Barça prepara el desplaçament a Vila-real (diumenge, 20.45), el seu pròxim partit. Ho ha fet amb tots els jugadors disponibles i alguns més, ja que  quatre dels lesionats han fet part de l'entrenament amb el grup. Així, s'ha pogut veure Rafinha, Ousmane Dembélé, Javier Mascherano i Andrés Iniesta tocant pilota amb la resta de companys i evidenciant que es troben en la recta final de les seves respectives dolències. De cara al partit de diumenge, però, no sembla que cap d'ells --amb la possible excepció del manxec-- pugui rebre l'alta mèdica a temps. 

També ha participat en la sessió el central del filial David Costas, que té números d'entrar en la convocatòria per anar a Vila-real tenint en compte les absències per lesió de dos centrals, el mencionat Mascherano i Umtiti. De fet, el gallec no ha estat convocat per al partit del Barça B d'aquest vespre (21.00) contra l'Sporting, circumstància que dona a entendre que viatjarà amb el primer equip.  

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut