Barça

Pep Guardiola: "El Barça és el millor equip; no hi podem fer res"

L'entrenador del Manchester City, pensant que el Barça de Luis Enrique és al mateix grup de la Champions, es rendeix a les seves qualitats

Actualitzat

Segon dia de "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, i continua la desfilada de convidats de luxe. Pep Guardiola ha desgranat al detall com encara el nou repte que té a la Premier League assumint la direcció de la banqueta del Manchester City.

Sobre les seves primeres impressions de l'aventura anglesa, el tècnic català només té bones paraules: "Es treballa molt tranquil, sense gaire soroll. És molt agradable treballar aquí. Durant tota la setmana estàs molt tranquil, fas molts mitjans de comunicació abans i després del partit, però la resta de dies estàs amb els teus jugadors per poder treballar a consciència."

El derbi contra el Manchester United de José Mourinho és a tocar i el tècnic català no ha volgut entrar en cap polèmica i s'ha limitat a mostrar-se encantat d'un duel tan important: "Em fa molta il·lusió tornar a Old Trafford amb el City; és tot un repte."

La sort, o la mala sort, ja es veurà, ha decidit que el Manchester City de Pep Guardiola acabés al mateix grup que el FC Barcelona. Davant d'aquesta situació, el de Santpedor es treu pressió i trasllada la condició de favorits al Barça: "Juguem contra els millors, no hi ha un equip que jugui millor que el Barça. Els tres del davant marquen la diferència, però la resta de l'equip és molt bo. Ens ha tocat el Barça en el sorteig; és el que hi ha. No té sentit preocupar-se perquè no hi podem fer res. Sempre és un regal, una sort tornar al Camp Nou."

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut