La grua s'endú el Red Bull de Checo Pérez
La grua s'endú el Red Bull de Checo Pérez en aquest estat
fórmula 1

Miracle a Mònaco: Checo Pérez torna a néixer i la xarxa s'omple de mems

El mexicà ha sortit caminant del seu Red Bull parcialment esmicolat. Leclerc, de Ferrari, ha complert el seu somni de guanyar en la prova de casa

Redacció Esport3Actualitzat

Miracle al GP de Mònaco de Fórmula 1. Un gran impacte moments després de la sortida ha posat l'ai al cor del públic i ha obligat a aturar la cursa urbana més famosa del calendari. Els cotxes de Checo Pérez, Magnussen i Hulkenberg han xocat, cosa que ha provocat que el monoplaça del mexicà quedés destrossat, amb el costat esquerre esmicolat i les rodes sota el motor.

Per fortuna Pérez ha sortit caminant del que quedava del seu Red Bull, mentre els aficionats es fregaven els ulls.

En veure que estava il·lès un grapat d'usuaris han reaccionat a l'accident amb humor, omplint la xarxa de mems enginyosos. Esgarrifances inherents al món del motor passen millor amb humor:

Leclerc guanya a casa 

Dutxa de xampany pel vencedor Leclerc

Pel que fa a la cursa, el pilot vencedor ha estat el que corria a casa. El monegasc de Ferrari, Charles Leclerc, ha complert el seu somni de guanyar en la prova del seu Principat, mentre el seu company d'escuderia, Carlos Sainz, ha superat una punxada per pujar al tercer esglaó del podi. Fernando Alonso, en canvi, s'ha vist doblat dues vegades i ha acaba en l'onzè lloc.

Anar al contingut