Bàsquet

Pau Gasol insisteix en la seva preocupació pel Zika i segueix posant en dubte la seva participació als Jocs de Rio

El jugador català dels Chicago Bulls ha assegurat que prendrà una decisió definitiva abans de l'1 de juliol durant l'acte de presentació de la Pau Gasol Academy que s'ha fet al Museu Colet de Barcelona

Actualitzat

Pau Gasol segueix sense confirmar la seva presència als Jocs Olímpics de Rio. El jugador català dels Chicago Bulls ha tornat a mostrar-se força preocupat pel virus Zika i ha assegurat que prendrà una decisió definitiva abans de l'1 de juliol.

"Les informacions sobre el Zika em segueixen preocupant i la realitat segueix sent preocupant pel que fa a aquest assumpte. La informació que hem recopilat justifiquen la meva preocupació. Decidiré i comunicaré la meva decisió abans que comenci la concentració de la selecció espanyola", ha explicat durant l'acte de presentació de la Pau Gasol Academy que s'ha fet al Museu Colet de Barcelona.

"Vull agafar-me el meu temps perquè sóc conscient que la meva decisió pot influir en més esportistes", ha afegit Gasol, que fa uns dies ja va mostrar públicament la seva preocupació per aquest virus.

Gasol també ha revelat que està valorant la possibilitat de congelar el seu esperma, davant un eventual contagi del virus del Zika, si finalment decideix participar en els Jocs Olímpics de Rio. "Congelar l'esperma és una mesura de precaució que està recomanat qualsevol metge que entengui d'aquest virus. És una opció, si finalment vaig als Jocs", ha confessat.

D'altra banda, el pivot de Sant Boi ha deixat clar que, malgrat que està a punt de complir 36 anys, no es planteja tornar a Europa: "M'he trobat en un bon moment de forma en aquestes dues últimes temporades i vull seguir a la millor lliga del món, amb els millors jugadors. No desaprofitaré aquesta oportunitat."

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut