Imatge del trofeu de la Kings World Cup
El trofeu de la Kings World Cup (Kings League)
Futbol

Neix la Kings World Cup: tot per 3Cat

Neymar tindrà un equip i el guanyador de la competició s'emportarà un milió de dòlars

Redacció Esport3Actualitzat

La Kings World Cup tindrà lloc del 26 de maig al 9 de juny amb seu a Mèxic i s'emetrà sencera per la plataforma 3Cat. L'exitosa competició creada per Gerard Piqué puja un nou esglaó, després d'haver-se expandit a Amèrica, i en celebrarà el primer Mundial.

El torneig comptarà amb la participació de 32 equips: 10 de la Kings d'Espanya, 10 de les Amèriques i 12 equips convidats de diverses nacions. El guanyador, a més d'aconseguir el títol, s'emportarà un premi en metàl·lic d'un milió de dòlars (uns 915.000 euros).
 

 

Els primers convidats

Els dos primers equips convidats a la Kings World Cup són de procedència brasilera. FURIA FC és el que ha generat més enrenou, ja que està presidit per l'estrella de futbol Neymar. A més de l'exjugador del Barça, també en formen part Falcao --un dels millors jugadors de futbol sala de la història-- i Allan Rodrigues, un creador de contingut amb més de 300.000 seguidors a Twitch.

Per altra banda, també hi trobem l'equip G3X FC, presidit per Alexandre Borba Chiqueta, un dels streamers més populars del món, amb 4,1 milions de seguidors a Twitch.

 

El format del torneig

La Kings World Cup presentarà una fase inicial en format suís, amb 40 duels directes, seguida d'una fase final que inclourà des dels vuitens fins a la gran final.

Setmana rere setmana, es desvelaran nous equips convidats fins a completar un total de 12, amb presidents que sorprendran a tothom: des de llegendaris del món del futbol fins a destacats streamers i creadors de contingut d'arreu del planeta. La Kings World Cup es perfila com un dels esdeveniments esportius més grans de l'any a internet, confirmant el fenomen global que ha revolucionat l'esport i l'entreteniment.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut