Michal Probierz i robert Lewandowski, durant un entrenament de la selecció polonesa (Europa Press)
Barça

El seleccionador polonès critica el Barça per la discreta temporada de Lewandowski

Michal Probierz exculpa el 9 blaugrana: "L'equip no l'ha ajudat; el Barça estava en un estat de forma desastrós."

Redacció Esport3Actualitzat

És esperable que el seleccionador polonès vulgui defensar el seu jugador estrella, sobretot tenint en compte que d'aquí a un mes hi ha una Eurocopa. Michal Probierz ha fet una defensa aferrissada de Robert Lewandowski quan li han preguntat per la discreta temporada del davanter del Barça, en relació amb l'anterior.

Però una gran defensa no implica necessàriament un atac tan dur com el que ha llançat Probierz cap al Barça per tal d'exculpar el seu jugador:

"Robert és el màxim golejador del Barça i s'ha de dir que l'equip no l'ha ajudat. Sovint tenia una bona posició de rematada, però la pilota no li arribava mai. (...) El Barça ha mostrat un estat de forma desastrós i Robert era el futbolista que intentava aixecar l'equip, però hi va haver un moment que el Barça va caure de la lluita pels títols i la moral de l'equip va baixar."

Probierz ha estat al capdavant de Polònia en cinc partits oficials i en cap no ha aconseguit que Lewandowski vegi porteria. Sí que va marcar un gol en l'amistós contra Letònia.  

Anar al contingut