Aleix Espargaró, en una imatge recent (Europa Press)
Motor

Aleix Espargaró diu adeu al Mundial de motociclisme després de 20 anys

El pilot granollerí s'ha emocionat en anunciar el seu comiat a final de temporada

Aleix Espargaró ha escollit un marc que coneix bé per anunciar el final de la seva carrera al Mundial de motociclisme. El pilot d'Aprilia, de 34 anys, ha fet oficial aquest dijous al Circuit de Barcelona-Catalunya que la temporada que ve ja no serà a la graella de MotoGP, i així tancarà una carrera de 20 anys, els 12 últims, a la màxima categoria.

El pilot de Granollers marxarà un any després que el seu germà petit, Pol, que es va retirar al final de l'exercici anterior. Justament, el gran dels Espargaró no ha pogut evitar emocionar-se en mencionar el seu germà a l'hora dels agraïments.

Aleix ho deixa en un moment en el qual l'Aprilia és força competitiva, fins al punt que va guanyar les seves tres primers curses entre el 2022 i el 2023. L'any passat va acabar en la seva millor posició: en el sisè lloc.