Barça

Patri, MVP a Eindhoven, desafia el Lió: "És el moment"

La migcampista del Barça reviu la remuntada de l'última Champions a Eindhoven, en què va ser escollida la millor futbolista. També desvela quina música preparen en cas de guanyar el títol

Redacció Esport3Actualitzat

És la gran animadora al vestidor del Barça. A Granada, després de conquerir un nou títol de Lliga, se la va veure al capdavant de la conga i al ritme de "Follow the leader". És una imatge habitual en totes les celebracions del femení. Quan comença la festa, Patri Guijarro porta la veu cantant.

Diu tenir l'altaveu carregat per a San Mamés, i la música triada. El "Pedro, Pedro" de Raffaella Carrà, un hit musical de la dècada dels 80, s'ha convertit en la cançó de la temporada. La mallorquina, això sí, reclama prudència abans de veure's les cares amb el temible Olympique de Lió en la final de la Champions.

"És inevitable pensar en les dues finals que hem perdut contra elles. Arribem en el moment que podem aconseguir guanyar-les."

 

 

Patri va ser escollida la millor jugadora de l'última final europea, a Eindhoven. En l'arrencada de la segona part, dos gols en dos minuts de la migcampista van catapultar el Barça contra el Wolfsburg. "Se'm posa la pell de gallina, quan hi penso o ho veig", admet Patri, en una entrevista a TV3.

"Va ser una bogeria. Va ser tan ràpid i emocionant. Ho recordo amb molta alegria. Cap de nosaltres recordava que, un any abans, també perdíem al descans."

Patri sap que, com a Eindhoven, l'afició culer no els girarà l'esquena. S'espera el desplaçament més massiu en la història de l'equip femení. Se sent orgullosa de la resposta dels seguidors.

"És espectacular que s'hi hagin abocat tant amb nosaltres. Els necessitarem per guanyar la final."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut