Joan Garcia, en l'entrenament d'aquest dijous
Joan Garcia, en l'entrenament d'aquest dijous (RCD Espanyol)
ESPANYOL

Joan Garcia, l'últim heroi de l'Espanyol

El porter de l'Espanyol vol guanyar l'Amorebieta i mantenir les opcions d'ascens directe

Redacció Esport3Actualitzat

Salvador de l'Espanyol en les últimes jornades, Joan Garcia té cada cop més lideratge en el vestidor blanc-i-blau. El porter de Sallent afronta amb esperances les dues jornades que queden. Els càlculs, ben clars: cal guanyar l'Amorebieta i, a casa, el Cartagena... I esperar les punxades dels rivals. 

"Sabem que les opcions passen per guanyar els dos partits i així serà. Hi anirem amb tot i tractarem de guanyar. Tenim molt clar que fins que tinguem opcions, les lluitarem... I confiem que la resta no puntuï. La ratxa d'empats ens ha mantingut amb vida i ara cal aprofitar la confiança que ens va donar el triomf contra l'Oviedo."

El calendari no és fàcil per a ningú: el Leganés, amb cinc punts més, visitarà el Ferrol i rebrà l'Elx per tancar el curs; el Valladolid (+4 respecte als periquitos) rep un Vila-real B també a la desesperada i després va a Tenerife... I l'Eibar, amb tres punts més, s'enfrontarà els dos equips asturians: l'Sporting al Molinón i l'Oviedo a casa.

Qualsevol carambola, però, implica guanyar diumenge a Lezama: "L'Amorebieta ve amb una gran ratxa i té opcions de mantenir-se. Està sent un dels millors de la segona volta: són durs, tenen clar com defensar i després miren d'aprofitar transicions i faltes o penals. La Segona és així. Però tenim clar el que volem i el que necessitem."

Sigui directe o via play-off, si l'Espanyol encara pensa en l'ascens és per un Joan fonamental i protagonista directe en la ratxa de partits sense perdre, on ha estat titular en 12 dels 14 partits: 

"M'estic sentint molt còmode i això ho transmeto a la resta de l'equip. M'entenc bé amb els companys i estic molt content ajudar a l'equiip a estar viu encara. Però el cert és que amb Manolo González ens estem atrevint a defensar a camp contrari i saltem a la pressió i recuperem amunt, i això ens està ajudant."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut