Hansi Flick en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Barça

Hansi Flick guanya posicions per ser el pròxim entrenador del Barça

Xavi continua entrenant l'equip a l'espera d'una reunió amb Laporta i Deco, on possiblement li comunicaran la seva marxa

Xavi LemusActualitzat

Xavi continua entrenant l'equip pensant en el partit que tanca la temporada aquest diumenge (21.00) a Sevilla i pendent de la reunió de la setmana que ve, on li han de comunicar si continua o no com a entrenador. Una trobada on per part seva no té cap constància de cap informe de balanç de la temporada. De fet, la seva intenció és escoltar la decisió del club però no entrar en avaluacions de cap mena. I ho farà conscient que a hores d'ara el seu futur és més fora que dins del club.

El candidat que té més opcions de substituir-lo és Hansi Flick. L'entrenador alemany sempre ha estat una de les apostes del president Joan Laporta. En un primer moment, els informes que tenien d'ell no eren gaire favorables i no era la principal opció del director esportiu, Deco. De fet, això i que a Rafa Márquez encara no el veien preparat del tot per fer el salt al primer equip va ser també un dels motius per a la ratificació de Xavi de cara a la pròxima temporada.

Gir de 180 graus

Però el gir de guió en la situació de l'actual entrenador va fer insistir al president de valorar la candidatura de Flick, un suggeriment que va portar Deco a parlar amb ell i aconseguir una entesa i sensacions positives que l'han convertit, si es confirma definitivament la marxa de Xavi, en l'entrenador favorit per ocupar la banqueta blaugrana. Tot sembla indicar que l'acord pel que fa a condicions està molt avançat.

L'entrenador alemany, que sempre ha prioritzat l'oferta blaugrana i que ja ha treballat amb Lewandowski i Gündogan, arribaria al conjunt barcelonista després de 4 temporades com a primer entrenador a l'elit, amb dos anys brillants i històrics amb el Bayern, on va guanyar un sextet, i una altra trajectòria també de dos anys amb la selecció alemanya amb resultats molt discrets que el van portar a la destitució. 

ARXIVAT A:
Xavi HernándezHansi Flick
Anar al contingut