Tenis

Nadal, eliminat de l'Open d'Austràlia

El manacorí, lesionat, perd contra McDonald per tres sets (6-4, 6-4 i 7-5)

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Nadal ha perdut per 6-4, 6-4 i 7-5 a la segona ronda de l'Open d'Austràlia davant del nord-americà Mackenzie McDonald després de lesionar-se a la part superior de la cama esquerra, en un revés defensiu a l'últim tram del segon set. Per tant, el de Manacor no podrà defensar l'èpica corona que va aconseguir el 2022 quan va remuntar davant del rus Daniïl Medvédev dos sets de desavantatge.

El campió de 22 grans ha trigat a trobar el seu ritme d'inici davant un McDonald que ha castigat de principi a fi el seu repertori, molt més afavorit amb unes condicions a pista coberta i amb pilotes lentes.

Nadal ha sentit molèsties al tram final del segon set i després de ser atès pel metge de pista ha marxat, amb 5-3 en contra, al vestidor a ser tractat. Ha estat aleshores quan s'ha pogut veure el seu entrenador, Carlos Moià, abatut, i la seva xicota Xisca Perelló, plorant. Al cap de vuit minuts, ha tornat adolorit a completar un partit, que ha perdut després de dues hores i 26 minuts. És la vuitena vegada que Nadal no arriba a la tercera ronda d'un Gran Slam.

"He notat alguna cosa al maluc i s'ha acabat. Havia notat alguna cosa els dies previs però res com avui. Estic cansat i frustrat per estar en processos de recuperació de lesions en gran part de la meva carrera. Però sempre ho he acceptat. No puc dir que no estic mentalment destrossat perquè estaria mentint"


Petra Kvitova, eliminada al quadre femeni

L'italià Janick Sinner, el nord-americà Frances Tiafoe i el canadenc Fèlix Auger-Aliassime han passat a la tercera ronda.

Iga Swiatek, Jèssica Pegula, Madison Keys i Maria Sakkari són algunes de les que han passat a la següent ronda. Entre les que han quedat eliminades, destaca la txeca Petra Kvitova.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut