Actualitat blaugrana

Messi és l'esperança d'un Barça que viu pendent de la Champions i del futur de Ronaldinho

Amb la Lliga pràcticament perduda després de l'empat al camp del Recreativo de Huelva (2-2), els jugadors del Barça gaudeixen de dos dies de descans concedits per Frank Rijkaard abans de tornar a la feina. L'únic motiu per a l'esperança va ser el retorn de Leo Messi, que va jugar 25 minuts a un nivell acceptable, amb dues accions de mèrit que van estar a punt de significar el gol de la victòria. El Barça espera que l'argentí sigui el revulsiu necessari per eliminar el Manchester i accedir a la final de la Champions. Mentrestant, el futur de Ronaldinho continua acaparant l'atenció.

Actualitzat

"Tinc la sensació que hem deixat escapar dos punts", va dir Rijkaard a la roda de premsa del Nuevo Colombino: "Hem començat bé però després hem abaixat la guàrdia. És una llàstima, perquè l'equip ha lluitat per obtenir el triomf". Per a Rikjaard, la Lliga encara no està perduda ja que "matemàticament encara és possible guanyar-la, però hem de sumar més punts si ho volem aconseguir. Cal analitzar els gols, perquè el segon va ser una errada nostra en deixar-los centrar tan fàcilment". Potser perquè els jugadors facin una anàlisi personal, no tornaran a la feina fins dimarts.

Roberto de Assis diu que no subhasta Ronaldinho

D'altra banda, Roberto de Assis continua acaparant els micròfons per explicar en quin punt està el fitxatge del seu germà pel Milan. De moment, el representant diu que "hi ha l'interès" de l'equip italià però que "no és una negociació que es pugui resoldre ràpidament". Segons informa "La Gazzeta dello Sport", l'oferta del Milan consisteix en un contracte per quatre temporades a raó de 8 milions d'euros cadascuna i el Barça rebria uns 30 milions en concepte del traspàs. De Assis diu que "tot són especulacions" i ha volgut deixar clar que no està fent "una subhasta" de Ronaldinho.

El club, als tribunals pels avals

La junta directiva del FC Barcelona està cridada a declarar dilluns per a una audiència prèvia com a part de la represa del procediment que se segueix contra el club, iniciat per un soci en entendre que la directiva havia d'avalar el 15 per cent del pressupost del club. En les actuacions del magistrat del jutjat de primera instància número 24 de Barcelona, Antonio Nuño de la Rosa, el jutge va desestimar els recursos presentats pel club i ara reprèn el procediment. En la demanda, formulada contra tota la junta directiva del club, es demana que es declari nul·la la seva última presa de possessió, a l'agost del 2006, o bé que s'obligui els directius a avalar la part corresponent del pressupost de l'entitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut