Barça

Laporta: "La nostra voluntat és respectar el contracte de Koeman"

El president del Barça insisteix que han iniciat un període de reflexió, però deixa entreveure la continuïtat del tècnic neerlandès a la banqueta blaugrana la pròxima temporada

Redacció Esport3Actualitzat

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat durant la presentació oficial del "Kun" Agüero com a nou jugador blaugrana que intentaran respectar el contracte en vigor de Ronald Koeman, tot i que tampoc ha confirmat la seva continuïtat a la banqueta la pròxima temporada.

"Ja vaig dir que obríem un període de reflexió per Koeman. Cal avaluar el que ha sortit bé i el que no de la passada campanya. Necessitàvem aquest període tranquil i en una setmana o deu dies ens reunirem de nou, però hi ha contactes. La voluntat és respectar el contracte unificant criteris que hem de parlar encara. Les converses van molt bé. El període de reflexió calia".

Laporta, que s'ha desfet en elogis cap al jugador argentí, també ha anunciat que el d'Agüero és el primer dels nous fitxatges que s'aniran anunciant en els pròxims dies amb l'objectiu de reforçar l'equip per a la temporada que ve.

"Estàvem aquí per recuperar l'alegria del barcelonisme i hem començat amb tu. Tornarà l'alegria al barcelonisme, l'alegria són gols. Hem fitxat Agüero perquè és un jugador excepcional, desitjat i que juga en una posició molt important en qualsevol esquema, per la seva manera de jugar, l'efectivitat. Evidentment també volem que es quedi Messi. És el primer dels fitxatges que anireu coneixent al juny. Té un pes específic per determinar."

Per últim, Laporta ha negat que el fitxatge d'Agüero sigui una picada d'ull a Leo Messi perquè acabi renovant el seu contracte amb el Barça.

"Si el fitxatge és per acontentar Messi? El fitxatge del 'Kun' Agüero és perquè és un jugador desitjat i un jugador excepcional. Per la seva qualitat i per la seva manera de jugar en el nostre sistema, anirà bé. El fitxatge del 'Kun' Agüero és pel 'Kun' Agüero, perquè volem un equip molt competitiu."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut