Barça

L'Ajuntament de Cornellà critica les paraules de Gerard Piqué després del partit de Copa contra l'Espanyol

El central del Barça es va referir a l'Espanyol com l'"Espanyol de Cornellà"

Actualitzat

L'Ajuntament de Cornellà ha lamentat la polèmica provocada pel jugador del FC Barcelona Gerard Piqué amb les seves declaracions després del partit de tornada dels quarts de la Copa contra l'Espanyol.

El central del Barça, després que el seu equip va guanyar per 2 a 0 i es va classificar per a les semifinals de la competició, es va referir en tot moment al seu rival com l'"Espanyol de Cornellà".

L'Ajuntament, en un comunicat, retreu a Piqué que amb les seves paraules deixi la seva localitat "atrapada en la ignorància d'una polèmica gratuïta que intenta discriminar i enfrontar ciutats, quan l'esport ha de ser una eina per educar i cohesionar la societat".

Al comunicat, l'Ajuntament de Cornellà considera que "la supèrbia pot acabar esdevenint grollera, i això impedeix valorar correctament les persones que formem part d'una comunitat de la qual ens sentim orgullosos i on treballem per fomentar el respecte i la igualtat".

Finalment, l'Ajuntament critica que "persones amb un gran poder d'influència a la nostra societat i sobretot entre els joves, com els jugadors de futbol, caiguin en les provocacions i alimentin rivalitats i confrontacions d'aquesta mena".

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut