El gol de Laura López per al CN Mataró
Waterpolo

La Sirena Mataró i l'Astralpool Sabadell es classifiquen per als quarts de l'Eurolliga femenina de waterpolo

Les mataronines han superat el Sant Andreu en el duel català de la segona fase. Un resultat que els ha donat la classificació i ha deixat sense opcions les barcelonines.

Laura López ha donat el triomf al La Sirena Mataró davant del CN Sant Andreu amb un gol a falta de poc més d'un minut, en el derbi català de la segona fase de l'Eurolliga femenina de waterpolo (10-9). Les noies de Florin Bonca, després d'arribar al descans guanyant de 2 gols, han arribat a tenir una renda de 3 gols (8-5). Les mataronines, però, no han sabut sentenciar i les andreuenques han empatat a 9 amb els gols de Mireia Guiral i Paula Crespí.

L'equip del Maresme s'ha classificat pels quarts de final de la competició europea. Diumenge, davant del Kinef Kirixi, es jugarà el primer lloc del Grup B (12:45), que disputa els seus partits a Mataró. Les russes també estan classificades per la següent fase gràcies al seu triomf contra el Bogliasco Bene italià (12-6). El Sant Andreu, sense opcions de seguir endavant en la competició, jugarà també diumenge contra les italianes (11:00).

L'Astralpool Sabadell, que exerceix d'amfitrió del grup A, també ha segellat en la segona jornada la seva classificació pels quarts de final de l'Eurolliga després de guanyar amb mes complicacions de les previstes el BVSC Budapest. L'equip català, tot i començar l'últim quart amb 4 gols de marge (8-4), no ha tingut clar el triomf fins el definitiu 9 a 7 aconseguit per Mati Ortiz a 1 minut i 11 segons del final.

Les vallesanes jugaran diumenge contra el Vouliagmeni (12:15). El conjunt grec, dues vegades campió d'Europa, ha donat la sorpresa perdent contra l'Ugra Khanty Mansiysk (8-9). Les russes passaran a quarts amb un triomf sobre l'equip de Budapest, mentre el Vouliagmeni necessita una victòria davant del CN Sabadell o una derrota de les seves rivals d'aquest dissabte.