Un dels gols del Sabadell contra l'Ugra Khanty Mansik
Un dels gols del Sabadell contra l'Ugra Khanty Mansik
Waterpolo

El Sabadell i el Mataró obren amb victòries la segona fase de l'Eurolliga femenina de waterpolo

Aquest cap de setmana es disputa la segona fase de la màxima competició europea, amb la participació de tres equips catalans. A la primera jornada, el Sabadell i el Mataró han guanyat els seus partits, mentre el Sant Andreu ha estat derrotat.

Actualitzat

Sabadell i Mataró han començat amb victòria la segona fase de l'Eurolliga femenina de waterpolo, mentre el Sant Andreu ha perdut el primer dels tres partits que disputarà aquest cap de setmana. El CN Sabadell, que exerceix d'amfitrió del grup A, ha derrotat l'Ugra Khanty Mansik per un contundent 21 a 4. Judit Forca ha fet 5 gols i Maica Garcia 4. Dissabte les vallesanes jugaran contra el BVSC de Budapest (19:15) i diumenge contra el NC Vouliagmeni (12:15).

La Sirena CN Mataró, que també juga a casa, ha patit per vèncer el Bogliasco per 10 a 8 en el seu primer partit al grup B. En aquest mateix grup, el CN Sant Andreu ha caigut davant del Kirixi per 10 a 16. Dissabte s'enfrontaran els dos equips catalans (18:45). Diumenge les mataronines jugaran contra el Kirixi (12:45) i les barcelonines contra el Bogliasco (11:00).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut