Francisco Fernández Miranda, davant el sud-africà Pierre Le Roux (EFE)
Waterpolo

La selecció espanyola masculina goleja Sud-àfrica (16-4) i es classifica per als vuitens de final

Tot i haver perdut els dos primers partits, el conjunt de David Martín passa de ronda després de golejar la selecció sud-africana

La selecció espanyola masculina de waterpolo s'ha refet de les ensopegades contra Grècia i Sèrbia derrotant Sud-àfrica (16-4). Aquesta és, doncs, la primera victòria al Mundial, amb la qual l'equip de David Martín ja en té prou per passar als vuitens de final.

Després de dos quarts força ajustats (4-2 al descans), la selecció ha sentenciat el partit al tercer quart, amb un parcial de 6-1. Ara, Espanya encara no té rival confirmat, però si no hi ha cap sorpresa al grup D serà Rússia. El partit es disputarà el diumenge que ve a les 22.00.