Josep Maria Bartomeu i Joan Laporta
Josep Maria Bartomeu i Joan Laporta, en una imatge d'arxiu
Barça

La Junta del Barça treballa per aconseguir un acord amb la Junta de Laporta abans de l'Assemblea de diumenge

Josep Maria Bartomeu i la seva junta treballen a contrarellotge per deixar tancat el tema de l'acció de responsabilitat contra la Junta directiva del club que va presidir Joan Laporta

Actualitzat

A la Junta del FC Barcelona li agradaria presentar-se davant de l'Assemblea General Extraordinària del club d'aquest diumenge amb un acord per deixar tancat el tema de l'acció de responsabilitat contra la gestió econòmica de l'expresident Joan Laporta i la seva directiva, un acord a tres bandes entre el club, els 17 exdirectius i l'asseguradora Zuric, que ha d'assumir la indemnització.

La voluntat de pactar ha estat reconeguda aquest divendres per Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona. En aquest moment, però, sembla difícil que ho aconsegueixi. Zuric i 12 exdirectius hi estan disposats, però 5 companys de la seva Junta, entre ells Laporta, volen arribar fins al final perquè això seria reconèixer la seva mala gestió.

Hi ha una porta oberta, però. Els exdirectius podrien retirar la seva demanda si al discurs davant dels Socis Compromissaris el president Josep Maria Bartomeu té un to conciliador i reconeix que la Junta on eren va fer una bona gestió. La incògnita, en tot cas, es mantindrà fins a l'últim moment.

Segons ha pogut saber Esport3, els directius que firmin l'acord amb el FC Barcelona quedarien fora del cas si la sentència es desfavorable al club i aquest presenta un recurs al Tribunal Suprem. El procés continuaria endavant, però nomès contra els directius que no s'han posat d'acord amb el Barça.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut