Barça

Jordi Cardoner sobre l'Acció de Responsabilitat: "Volem tancar carpetes"

El vicepresident del Barça ha mostrat la voluntat de l'actual junta directiva per passar pàgina del capítol judicial que més ha dividit el barcelonisme

Actualitzat

Jordi Cardoner ha comparegut en roda de premsa per fer un balanç de les activitats que el club ha desenvolupat en l'àrea social en els últims mesos. Justament, en el torn de preguntes, els periodistes han insistit sobre la possibilitat de retirar l'Acció de Responsabilitat contra la junta directiva de Joan Laporta i el vicepresident ha donat a entendre que des del Club hi ha la voluntat d'arribar a una entesa: "El que volem és tancar carpetes" per afavorir "la pau social" i "focalitzar les nostres accions en el món de l'esport", lluny dels jutjats. Això sí, Cardoner s'ha esforçat a recalcar que "l'espai on s'ha de parlar sobre l'Acció de Responsabilitat és a l'assemblea extraordinària de diumenge".

En referència a l'àrea social, el vicepresident ha destacat que la "massa social del Barça ascendeix aquesta temporada fins als 143.459 socis", una xifra que reflecteix el gran moment que està vivint el Club.

Pel que fa a l'organització de la Diada del Soci Solidari, Jordi Cardoner ha explicat que el FC Barcelona ha repartit més de 50.000 entrades per al partit de Copa contra l'Hèrcules entre Benestar Social, la Creu Roja, diverses ONGs, escoles i associacions.

Justament, serà el dimecres 21, dues hores abans que comenci el partit de tornada dels setzens de final de Copa, quan s'inaugurarà l'espai de Nadal en el recinte del Camp Nou, on es faran activitats nadalenques per als més petits durant totes les festes.

Per altra banda, el FC Barcelona posarà a disposició dels socis sense abonament, amb més de 3 anys d'antiguitat i més grans de 14 anys, 1.000 abonaments en llista d'espera que els permetran estalviar-se fins a un 75% del preu de l'entrada en la major part dels partits amb l'excepció dels quarts i les semifinals de la Lliga de Campions, a més del darrer partit de Lliga.

Finalment, Jordi Cardoner ha felicitat públicament les entitats que participen en l'Espai d'Animació: Almogàvers, Nostra Ensenya, Creu de Sant Jordi, Supporters Barça i Supporters Puyol. També ha afegit que la xifra d'integrants creixerà fins als 1.200 a començaments del 2017.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut